Ajuntament de Faura

SUBHASTA SOLIDÀRIA A BENEFICI D'AFACAM

fb


De l’1 al 15 de febrer es podran veure les obres a l’Ajuntament i oferir un preu per elles

De l’1 al 15 de febrer es podrà veure a l’ajuntamtent l’exposició de quadres solidaris “Xicotets faurers” de l’artista Concha Romero. Aquestes obres es podran comprar i el que es recapte anirà destinat a Afacam (Associació de Familiars de Persones amb Malaltia d’Alzheimer i altres demències del Camp de Morvedre i Puçol).

Aquesta mostra va estar exposada durant les Festes d’Agost pels carrers del poble. En cada quadre, Concha Romero recrea llocs, costums, festes o moments del dia a dia del poble de Faura, des del punt de vista de Nicolás, un playmòbil que des de fa un temps l’acompanya allà a on va i junts van descobrint una infinitat de possibilitats per a unir els dos mons. Podrem trobar la Baixà, la cavalcada de disfresses, la pujà, escenes quotidianes a la piscina, al parc de la Rodana, al parc de gossos, entre altres. A més de a l'ajuntament, els interessats poden consultar quines obres conformen aquesta col·lecció des d'Instagram, ja que els quadres estan etiquetats amb el hashtag #XicotetsFaurers.

Durant aquests 15 dies totes les persones que vulguen podran apropar-se per l’Ajuntament a veure-les i, si els agrada alguna, podran fer una oferta econòmica, sempre superior al preu de partida de cada quadre, que són 30 euros. L’oferta econòmica la podran fer a través d’una targeta que se’ls facilitarà, i que la dipositaran en una urna amb un sobre tancat. Una vegada tancada l’exposició, la persona que més diners haja oferit per cada obra, serà qui se l’emportarà. Cada quadre té unes mesures de 130 x 100 cm. Per aquelles persones que vulguen col·laborar amb AFACAM, però no estiguen interessades en adquirir un quadre, tenen la possibilitat de licitar pel “quadre ZERO” ingressant la quantitat econòmica que vulguen donar en el compte bancari ES83 3159 0034 8122 9400 4722.

Des de l’Ajuntament esperen, com també l’artista, que hi haja una bona participació i que la gent faça ofertes per adquirir algun dels quadres.

 

 

 

29 de gener de 2019