Ajuntament de Faura

SERVEI GRATUÏT DE MEDIACIÓ FAMILIAR I D'INTERMEDIACIÓ HIPOTECÀRIA

fb


La forma més útil, pacífica i intel·ligent de gestionar els conflictes amb l'ajuda d'un mediador

Mitjançant un conveni de col·laboració amb el partit judicial de Sagunt, al què pertany Faura, la Diputació ofereix un Servei de Mediació Familiar i Veïnal i un Servei d'Intermediació Hipotecària gestionat pel Centre de Mediació de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València (ICAV). La mediació ofereix a les persones la forma més útil, pacífica i intel·ligent de gestionar els conflictes amb l'ajuda d'un mediador. Un professional, imparcial i neutral, que ajuda a crear un espai de diàleg en el que les persones poden parlar, escoltar i ser escoltades, el que contribueix a gestionar col·laborativament les seues discrepàncies.

Aquest servei atén tres tipus de casos diferents. En primer lloc, els desacords relacionats amb divorcis, separacions, herències i discussions entre familiars o veïns. També les problemàtiques hipotecàries, en el cas de persones amb dificultats per fer front al pagament de les quotes o en risc de desnonament. I per últim, els assumptes relacionats amb la clàusula sòl.

Tots els ciutadans i ciutadanes de Faura poden fer ús d'aquestos serveis de manera totalment gratuïta, ja que estan finançats per la Diputació de València.

El Servei d'Intermediació Hipotecària es presta dilluns alterns. A Sagunt (Camí Reial, 67), en horari de 9:30 a 14:30 hores; i en el Port de Sagunt, al Centre Cívic (Av. Fleming, sense número), en horari de 16 a 20 hores. En ambdós casos s'ha de sol·licitar prèvia al telèfon 962655858 ext.6610.

Pel que fa al Servei de Mediació Familiar i Veïnal, es presta en les mateixes oficines, dijous alterns. A Sagunt, en horari de 10 a 14 hores; i en el Port de Sagunt, en horari de 16 a 20 hores. També cal demanar cita prèvia en el mateix telèfon. 

 

13 de febrer de 2018