Ajuntament de Faura

L'AJUNTAMENT SEGUIRÀ AMB EL PROGRAMA

fb


Continuarà treballant conjuntament amb els centres educatius en programes de foment de la lectura

L’Ajuntament de Faura, en la línia de la moció de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) sobre l’impuls de promoció de la lectura en els ajuntaments, ha aprovat en la passada Junta de Govern una sèrie de mesures per continuar fomentant l’hàbit lector. Amb eixe objectiu prosseguirà amb el programa "Viu la Biblio", destinat a públic adult, potenciant la biblioteca com l’espai idoni per a fer tertúlies basades en llibres.

Pel que fa al públic infantil i juvenil, des del Consistori es continuarà treballant conjuntament amb els centres educatius i les associacions juvenils en programes de foment de la lectura impulsats des de l’Ajuntament. A més, seguirà dotant la biblioteca i el centre educatiu amb els mitjans que els permeten posar en marxa iniciatives en favor de la lectura.

A eixe respecte, l'acord contempla que es reserve una part del pressupost de Cultura per a continuar programant activitats de foment de la lectura i dotar amb fons adequats els diferents espais municipals que acullen lectors i lectores.

Dins de les mesures que proposa la FVMP i que l’Ajuntament s’ha compromés a tindre en compte són: estudiar la possibilitat de crear un club de lectura, i coordinar-se amb les administracions d’àmbit autonòmic i estatal, per crear plans de foment de la lectura i generalitzar l'hàbit lector entre la població.

 

 

 

11 de juliol de 2017