Ajuntament de Faura

QUASI UN CENTENAR DE XIQUETS TINDRAN

fb


L'edició d'enguany de l'Escola d'Estiu té com a temàtica el món del seté art

Com des de fa més de 20 anys, l'Ajuntament torna a fer l'esforç per oferir, entre el 3 i el 31 de juliol, l'Escola d'Estiu. En la nova edició, que s'ha organitzat sota el lema "Un estiu de cine", participaran quasi un centenar de xiquets i xiquetes d'entre 4 i 13 anys. Tots ells gaudiran de nombroses activitats que giraran entorn al món del seté art i que combinaran entreteniment i coneixement.

Així, el film protagonista de la primera setmana ha sigut "Els Goonies", pel·lícula de cult dels anys 80, dirigida per Richard Donner, que relata el viatge d'un grup d'amics en busca del tresor perdut d’un pirata.

Les activitats de la segona setmana se centraran en "Vaiana" (2016), pel·lícula d'animació de Disney sobre una jove intrèpida que desitja explorar el món navegant per l'oceà.

La tercera setmana els xiquets i xiquetes coneixeran un poc més sobre "Up", pel·lícula d'animació de Disney y Pixar, de l'any 2009, guanyadora de dos Oscar. Una tendra història que té com a missatge de fons la importància de l'amistat i les relacions personals.

L'Escola d'Estiu tancarà amb els musicals, entre els que es trobaran "El rei lleó", "La Sireneta", "Mary Poppins", "Grease", "Somriures i Llàgrimes", “Michael Jackson Moonwalker” i "Mamma Mia".

A més de participar en aquesta activitat, que busca facilitar la conciliació laboral i familiar, els xiquets i xiquetes podran assistir als cursets de natació de la piscina municipal, organitzats també per l'Ajuntament, ja que, en el moment que se superposen ambdues activitats, els monitors i monitores es fan càrrec de portar a la piscina als alumnes que han sigut apuntats a natació.

Per a atendre correctament a tots els xiquets inscrits, treballaran un total de 18 persones: 10 monitors de la bossa de l'Ajuntament, 4 becaris de la Dipu et beca i 4 persones en pràctiques, després d'haver acabat el curs de monitor de temps lliure.

5 de juliol de 2017