Ajuntament de Faura

CRIDA PEL FINANÇAMENT VALENCIÀ

fb


Convocada taula rodona i manifestació a València

En el Ple de maig es va acordar recolza qualsevol acció o iniciativa que tinga com a objectiu aconseguir unes inversions justes per al nostre territori com el moviment “Crida pel Finançament Valencià”, que agrupa a més de 80 entitats de la societat civil valenciana.

La Crida pel Finançament Valencià també ha convocat una taula rodona dimarts on intervindran Rafael Beneyto, economista i membre de la comissió d’experts de les Corts sobre un nou sistema de finançament, la professora d’economia de la Universitat de València Vanessa Campos, el membre de l’Associació Ullal Cultural d’Algemesí Jaume Ortiz i la portaveu de la plataforma, Raquel Gómez.

A més, aquest moviment ha organitzat una manifestació unitària i plural per al pròxim 10 de juny, a les 18 hores, al Parterre de València.

Crida pel Finançament Valencià és un moviment ample i ciutadà, que s’oposa als Pressupostos Generals de l’Estat de 2017 en ser discriminatoris per a les valencianes i valencians, i que es proposa acabar amb l’espoli i reivindica les claus de la caixa.

 

Més informació: http://www.cridapelfinançament.com/

 

6 de juny de 2017