Ajuntament de Faura

CELEBREM EL DIA DE L'ARBRE AMB UNA COMPLETA PROGRAMACIÓ

fb


La iniciativa contempla activitats entre el 27 de gener i 5 de febrer relacionades amb la conscienciació per la protecció del medi ambient

Un any més, l'Ajuntament es prepara per a commemorar el dia de l'arbre. En esta ocasió, la celebració, que ha sigut aprovada en la passada Junta de Govern Local i que comptarà, com ja és habitual, amb la col·laboració del Centre Excursionista La Vall de Segó, s'estendrà durant tres dies, entre el 27 i el 29 de gener. S'ha preparat una completa programació que pretén conscienciar de la necessitat de protegir el medi ambient i que, enguany, té una significació especial, després dels dos incendis patits en el nostre entorn durant el passat mes de juny.

Els actes començaran el pròxim divendres, 27 de gener, quan es repartirà a tots els escolars del CEIP Sant Vicent Ferrer una planta. Al dia següent, la programació continuarà amb una neteja de la muntanya de La Rodana, que servirà per a comprovar in situ els efectes de l'incendi i transmetre la importància de mantindre netes les zones boscoses, per evitar la propagació del foc.

El diumenge, 5 de febrer, els actes conclouran amb una visita als Estanys d'Almenara, on els participants podran gaudir d'una ruta que permetrà l'observació de la fauna i flora d'aquest ric paratge de la localitat veïna.


11 de gener de 2017