Ajuntament de Faura

ELS CONFLICTES VEÏNALS JA ES PODEN RESOLDRE AMB EL SERVEI DE MEDIACIÓ DE LA DIPUTACIÓ

fb


El Centre de Mediació de l'ICAV atén discrepàncies familiars i problemes relacionats amb les hipoteques i la clàusula sòl

Mitjançant un conveni de col·laboració amb el partit judicial de Sagunt, al què pertany Faura, la Diputació ha començat a oferir un servei de mediació familiar i intermediació hipotecària gestionat pel Centre de Mediació de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València (ICAV). La mediació ofereix a les persones la forma més útil, pacífica i intel·ligent de gestionar els conflictes amb l'ajuda d'un mediador. Un professional, imparcial i neutral, que ajuda a crear un espai de diàleg en el que les persones poden parlar, escoltar i ser escoltades, el que contribueix a gestionar col·laborativament les seues discrepàncies.

Aquest servei atén tres tipus de casos diferents. En primer lloc, els desacords relacionats amb divorcis, separacions, herències i discussions entre familiars o veïns. També les problemàtiques hipotecàries, en el cas de persones amb dificultats per fer front al pagament de les quotes o en risc de desnonament. I per últim, els assumptes relacionats amb la clàusula sòl.

Tots els ciutadans i ciutadanes de Faura poden fer ús d'aquestos serveis de manera totalment gratuïta, ja que estan finançats per la Diputació de València. Poden demanar cita directament en el telèfon 962665121 per a Sagunt i 963103189 per a Port de Sagunt, en el cas del servei de mediació familiar i ciutadana; i en el 962655858 ext.6610, per al servei d'intermediació hipotecària.

Així mateix, els Serveis Socials i els jutjats de Sagunt poden derivar als afectats a este organisme d'ajuda.

 

20 de febrer de 2017