Ajuntament de Faura

TEATRE A LA BIBLIOTECA AMB "EL SR. LLETRAFERIDA"

fb


DIVENDRES 7 d’ABRIL, a les 19 h

El pròxim divendres 7 d’abril, a les 19 h, a la biblioteca, torna la programació de Viu la biblio, amb l’obra de teatreEl Sr. Lletraferida”, a mans de la companyia alcoiana La Dependent. Aquesta activitat ha estat coordinada amb l’IES la Vall de Segó.

El Sr. Lletraferida és un espectacle que pretén ser un recorregut divertit i entretingut per la literatura valenciana des del segle XII fins al XX de la mà de dos personatges molt particulars.

Amb text de Jordi Peidro i sota la direcció de Pepa Miralles, els actors Rubén Mira i Jona García fan una mirada didàctica i farcida d'elements artístics als nostres escriptors més il·lustres i els seus clàssics, fan un viatge que els porta a descobrir la literatura i la faena dels homes i les dones que han fet que la nostra llengua arribe a ser una de les més harmòniques de l’univers. Un divertit espectacle que no sols gaudiran els més joves sinó també els adults.

La Dependent és una companyia productora de teatre, gestora del Teatre Principal d'Alcoi i coordinadora de l'Escola del Teatre Principal. L'activitat de la companyia s'enceta l'any 1987. Al llarg d'una història que abraça més de dues dècades, el grup s'ha mantingut fidel a un projecte teatral que es defineix a cavall entre la tradició i la modernitat, amb una clara voluntat de donar suport a la dramatúrgia valenciana contemporània.


3 d'abril de 2017