Ajuntament de Faura

RECURSOS TURÍSTICS

     
 
  
 
 
 
 
Sorot atraksi-atraksi kota, ikuti tur sejarah, monumen, festival, dan arena bermain, termasuk jadwal kota, telepon yang menarik dan area rekreasi dan olahraga.
 
 
 
 
 
Tur lingkungan alam kita,bagaimana hutan Mediterania, tempat La Rodana, sistem distribusi air yang dirancang menanggapi sistem Romawi, yang ditingkatkan dan dioptimalkan oleh sistem Andalusia, dan yang mengalami transformasi kemudian atau temuan arkeologis dari desa kuno asal Arab. Lengkapi brosur dengan peta yang menunjukkan tempat-tempat menarik dan fasilitas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fullet del Centre Excursionista la Vall de Segó i que descriu el sender de xicotet recorregut la Vall de Segó amb una duració d’un poc més de 8 hores i uns dificultat alta. També trobem senders com la ruta dels aljubs, de l’aigua, del Tabalet i de la Rodana.
 
 
 
 
 
 
 
La Revista d'Estudis de Faura "LLOGARETS" Va nàixer amb l’objectiu que es convertisca en un mitjà d’expressió per a  fomentar l’estudi i la investigació sobre  Faura. Es pot adquirir a l’Ajuntament i a la biblioteca. El preu és de 5 €.
 
 
 
Al número 1, amb pròleg de Fernando Delgado podem trobar els següents articles: “L’origen històric d’una cançó interpretada a Faura”, “El músic, director, actor i escriptor Hipólito Negre i Olaria (1873-1945)”, “L’aigua i els molins de l’horta de Segó. Darrere les empremtes del nostre passat”, “Quatre cançons populars de la Vall de Segó”, i “Ballador que estàs ballant”.
 
 
 
 
 
 
 
Dalam nomor 2, artikel yang kami temukan adalah: " Kehadiran wanita di jalan-jalan nama di Valls ", " Perang Sipil dan pembentukan kembali Band Masyarakat Pemuda Musik Faura (1936-1948) ", " La Rodana , harta yang sangat rapuh , "" Pentingnya Band Musik Faura , "" Villa de la Unión (1885-1902) "dan" Crónicas de las Germanias ".